“Megrendített, hogy ekkora a baj” Baló György betegsége mindenkit sokként ért

Noha az utóbbi időben lefogyott, és hangja is rekedtessé, gyengévé vált, senki sem számított rá, hogy végül maga dönt úgy, hogy egy időre szünetelteti imádott munkáját.

A 71 éves Baló György 2017-ben az egészségi állapota miatt már több hétre kénytelen volt felfüggeszteni munkáját, akkor kollégái felváltva helyettesítették. Ezúttal szüneteltetik műsorát, Baló így búcsúzott el a nézőktől::

“Négyévnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a műsort saját kérésemre január 8-tól szüneteltetjük.”

Szeretne visszatérni a kamerák elé, ám még nem tudni, hogy a kezelése mennyi ideig tart. Az RTL Klub is számol visszatérésével:

“Baló György jelenléte újságíró kollégáim számára is meghatározó, munkájával nemcsak nekünk az RTL Klubnál, hanem az egész szakmának példát mutat és mértéket tart. Bízunk mielőbbi felépülésében, várjuk vissza.”

Fotó: youtube/RTL Klub

A 86 éves Vitray Tamást is sokkolta Baló betegsége, hiszen sokáig együtt dolgoztak, kedvelték egymást:

“Megrendített, hogy ekkora a baj, nagyra tartom őt, jó barátom, remélem, minél hamarabb meggyógyul és visszamegy dolgozni. Sosem felejtem el, Gyuri szerkesztő apukája nem örült a fia televíziós szárnypróbálgatásainak. Gyuri megkért, hogy menjek el hozzájuk, beszéljek az apukájával, győzzem meg, hogy ez egy jó ötlet, és hogy a fia igenis tehetséges.”

Forrás: blikk