Palik Lászlót műsorvezetőként ugyanúgy megviseli az Exatlon, mint a versenyzőket

Még szétnézni sem volt ideje Dominikán.

Bár Palik László az Exatlon Hungary című extrémsport-reality műsor nehéz pályáin nem megy végig, csak közvetíti az eseményeket, számára is megterhelő a forgatás.

Minden nap dolgoznak, kora hajnalban kel és csak este jut idő a pihenésre. Amikor még alszanak a többiek, ő már a korábbi életmódváltásának megfelelően szünnap nélkül edz. Elmondása szerint edzésmódszerét senkinek sem ajánlja.

Így még körbenézni sem tudott a gyönyörű dominikai helyszínen.

„Az igazat megvallva semmi szabadidőm nem marad a forgatások mellett. Hajnalban sport, utána utazás az aznapi pályához, majd verseny, visszautazás, gyors vacsi és gyors alvás. Pihenőnap nincs, tehát eleddig a pályákhoz vezető út és az adott pálya környezete a tapasztalati bázisom

– árulta el a Blikknek.

A munka mellett szerettei hiánya is megterheli.

„A távolság a családtól, bármelyik tagjától mindig rossz. Kivétel nélkül. Mi szeretjük egymást, és rossz, ha nem tudunk odafordulni a másikhoz. Viszont fegyelmezett kis közösség is vagyunk, és ha hozunk egy döntést, mint például azt, hogy vállaljam el ezt a munkát, akkor mindenki tudja a dolgát és teszi is nap mint nap, zokszó nélkül. De ettől még ez rossz.”

Címlapfotó: TV2