Így tervezi visszatérését az X-Faktort kétszer feladó Nagy Krisztián

Nem adja fel az éneklést.

Ezrek indulnak minden évben az X-Faktor válogatóin, mindenkinek az a célja, hogy bejusson az élő showba és így beindíthassa énekesi karrierjét.

Így volt ezzel 2017-ben Nagy Krisztián is, akinek sikerült is bekerülnie a legjobbak közé, de váratlanul az élő show előtt feladta a versenyt mentális betegsége miatt. 2018-ban úgy érezte, hogy sikerült visszatalálnia önmagához, újra megpróbálta. Újra nevezett, újra esélyt adtak neki a mentorok, újra ott volt a legjobbak között… és újra feladta az élő show előtt.

„Sajnos a démonjaim nem engedték, hogy tovább csináljam. Tudom, hogy a mentorom, Puskás Peti nagyon bízott bennem, támogatott és bármit megtett volna értem, de nem ment, feladtam. Pedig sokan mondták, hogy nyerhettem volna” – emlékezett vissza a nehéz időszakra Krisztián a Blikknek.

Azóta eldöntötte, hogy felhagy a tehetségkutatókkal, de az énekléssel nem.

„Máshogy építem a karrierem. A terveim szerint a YouTube-on leszek majd igazán ismert. Nemrég felkértek, hogy énekeljek el egy szerelmes számot, és szerepeljek a klipben is. Amint megtanultam a szöveget, fel is vesszük a stúdióban, tavasszal pedig jön a videó. Nagyon izgatott vagyok!”

Címlapfotó: RTL Klub