A Bazilikára vetítve kérte meg párja kezét a győri fiú

Ehhez aztán kellett szervezés!

A férfiaknak nagyon meg kell erőltetniük magukat, ha valami igazán egyedi és különleges módon szeretnék megkérni szerelmük kezét. Mert persze erre vágynak a nők, hogy a pasi dolgozzon rajta, gondolkozzon, szervezkedjen és olyan sztori legyen belőle, amit az unokáknak is büszkén mesélhet majd az ara. Az irigykedő barátnőknek meg pláne.

Ninettának egészen biztosan megvan már a szuper története, barátja ugyanis a Bazilikára vetíttette ki a „Szerelmem, Ninetta!” feliratot, amivel meg is kérte barátnője kezét.

Naná, hogy erre nem lehet nemet mondani!

Romantikus lánykérés az adventi forgatagban

Romantikus lánykérés az adventi forgatagbanGergő szerelme Ninetta második otthona a Bazilika környéke, ezernyi emlék fűzi környékhez. A lány minden évben ellátogat az Advent Bazilika vásárba, hogy újabb karácsonyfadíszt szerezzen be onnan. Ezt idén sem tervezte másként. Gergő világraszóló, romantikus lánykérést szeretett volna, tökéletes helyszínen, ezért az Advent Bazilika vásár csapatának segítségét kérte álma megvalósításához. Mindössze pár nap alatt minden összeállt, és Gergő a Bazilika előtt, térden állva tette fel a kérdést szerelmének könnyeket csalva a körülöttük állók szemébe is.

Közzétette: Adventi Ünnep a Bazilikánál – 2018. december 9., vasárnap