Kórházba került a hajléktalan férfi, az ápolók és orvosok rájöttek, hogy nincs egyedül

Semmije nincs, mégsem magányos.

A brazil Alto Vale kórház egyik dolgozója, Cris Mamprin egyik vasárnap délután olyat látott a munkahelyén, amit sosem fog elfelejteni.

Fotók: pinterest/happiest

Délután 3 óra körül egy hajléktalan férfi, César bekerült a kórházba, hogy kezelést kapjon egy meglévő egészségügyi problémájára. Ahogy a kórház dolgozói a férfit fogadták, és elkezdték kikérdezni az állapotáról, észrevették, hogy nincs egyedül.

A bejáratnál egy kisebb csoport, nagyon barátságos kutya állt, és néztek befelé, egyenesen César felé, várakozóan. Ha ők nem lennének, César teljesen egyedül lenne, de kutyái szeretete sok mindenen átsegíti őt. A férfi pedig mindent megtesz értük. Előfordul, hogy inkább nem eszik, csak hogy a kutyáit meg tudja etetni. Az, ahogy az ajtóban vártak Césárra, pontosan megmutatja, mennyire törődik velük és szereti őket.

A kórházi dolgozók beengedték a kutyákat, és megetették őket, amíg gazdájuk megkapta a szükséges kezeléseket. Amikor Césárnak adtak ételt, észrevették, hogy a férfi csak egy kicsit eszik belőle, a többit pedig szétosztja kutyái között.

Szerencsére César nemsokára elhagyhatta a kórházat,a kutyái pedig farkcsóválva mentek mellette, végre visszakapták a gazdit. Cris Mamprin, kórházi dolgozó szerint:

“Ő a legjobb társaság a kutyáknak. Nem tudom, milyen az élete, vagy miért került utcára, de csodálom, mekkora tisztelettel és szeretettel bánik az állataival. Bárcsak mindenki ilyen lenne.”

Forrás: happiest