Azért zárják be a siófoki cukrászdát, mert túl sok a vendég

Ilyen okról sem hallottunk még!

A siófoki Villa Gréta nevű cukrászdában megelégelték, hogy olyan sok vendégük van, ezért bezárnak, hogy egy kevésbé frekventált helyen nyissanak ki pár hónap múlva.

Őrület, nem? A legtöbb vendéglátóhely pont ezért dolgozik, ők meg „eldobják” maguktól a lehetőséget.

Ági és Lajos, a cukrászda tulajdonosai a Facebook-oldalukon leírják a döntés okát is. A kis cukrászműhelyük nem erre a nagy dömpingre volt berendezkedve és nem is szeretnék továbbfejleszteni, nem akarnak tömegtermelést.

„Egy kicsit eltávolodunk a parttól, és olyan helyen nyitjuk meg új kávézónkat, ahol nem sokan mernének cukrászdát nyitni. Őrültek vagyunk? Lehet. :-) De képzeld el, hogy távol a tömegturizmustól, a Balaton egyik legszebb panorámájában gyönyörködsz egy kényelmes székben vagy egy babzsák fotelben, miközben Ági nagy adag szeretettel készített sütijében fedezed fel az ízeket egy pohár hozzáillő balatoni borral a kezedben! Képzeld el, hogy három különböző termőterületről származó kávéból választhatod ki, melyikből készítsük el kedvenc koffeines italodat! Mi már megálmodtuk. Májustól te is KÉPZELD EL!!! <3”

Milyen szimpatikus hozzáállás! És a posztra érkezett kommentek alapján a törzsvendégek követik őket oda, ahová majd mennek.

Drága Vendégeink!Lehet, hogy sokan már tudjátok, de legtöbben valószínűleg csak ebből a posztból értesültök arról, hogy…

Közzétette: Villa Gréta Siófok – 2018. december 8., szombat

Címlapfotó – illusztráció: Thinkstock