Filmbe illő módon buktatta le a csajozó Bochkor Gábort Osvárt Andrea

Évtizedes titokra derült fény.

Bochkor Gábor nem csak Várkonyi Andreával, de több mint egy évtizede Osvárt Andreával is drámai szakítást élt meg. A 39 éves színésznő a NőComment című műsor legfrissebb adásának forgatásán mesélt arról, hogy kapcsolatuk végéhez közeledve belenézett párja mobiltelefonjába.

“Nem vagyok büszke rá, de így történt. Gábornak volt egy régi készüléke, azt mondta, csak időnként nézi meg, hátha valakinek még az a szám van meg. Ha egy nő odáig jut, hogy belenéz a párja telefonjába, a kapcsolatnak már vége van, azaz nem ez volt az oka a szakításunknak. Valószínűleg bűnbakot kerestem, hogy felmentsem magamat. Kifigyeltem a PIN-kódot, majd belenéztem. Egyébként olyan üzeneteket találtam, amelyek még nem buktatták volna le. Erre mit tett Andika? Vett háromezer forintért egy SIM-kártyát, majd írt egy sms-t egy hölgyismerős nevében azzal a felvezetéssel, hogy ez az új száma.”

Bochkor pedig ráharapott a csalira, és válaszából kiderült, hogy nem éppen hűséges. A színésznő csurom ideg lett Bochor reakciójától, aki a műsorban így kommentelte a történteket:

“Ez akkora szemétség volt tőled! Úgy reagáltam, ahogy egy férfi, aki lebukik. Ő provokált, én meg belementem. (…)Ültem a kanapén, éppen laptopoztam. A gép nyolcszázezer forint értékű volt, erre Andi kitépte a kezemből, majd ripityára törte – emlékezett vissza a műsorvezető.”

Pedig Bochkor Gábor elmondása szerint pont azzal a nővel nem csalta meg a színésznőt, akivel tőrbe csalta. Az eset után egy idei együtt maradtak még, ám nem sikerült a kapcsolatukat helyrehozni, így 2003-ban szakított a sztárpár. A színésznő ezze kapcsolatban elmondta:

“Végeztem az egyetem olasz szakán, és szakítottam Gáborral, egyértelmű volt, hogy elmenekülök az országból az érzéseim elől. Nem hibáztatom Gábort, hiszen mindketten sokat vétettünk. Sokáig húztuk, sokszor szakítottunk és békültünk ki. Fizikailag is megviselt, nagyon lefogytam.”

Bochkor Gábor szerelmei

A műsorvezetőnek sok ismert szerelme volt. Például Csisztu Zsuzsával a kilencvenes évek közepén jött össze. Aztán együtt járt Dobó Katával, Tornóczky Anitával, Molnár Anikóval, Várkonyi Andreával pedig 12 évig élt együtt, és egy közös kislányuk is született.

Forrás: blikk