“Soha nem utáltak még ennyien.” Radics Gigiről lepereg a gyűlölködés

Soha ilyen erőtejes negatív kommentáradat nem zúdult még a 22 éves énekesnőre.

Radics Gigit, az X-Faktor mentorát azért támadták be ilyen sokan, mert az élő show-ban nem adott széket a 28 éves Takának, ami a biztos továbbjutását jelentette volna. Többen azt mondták, hogy mentora helyett Taka ellensége volt az énekesnő ezzel a döntéssel. Radics Gigi így nyilatkozott erről a Blikknek:

“Amikor elvállaltam az X-Faktort, tisztában voltam vele, benne van a pakliban, hogy bántanak majd. A döntésem óta megosztó személyiség vagyok. Soha nem utáltak még enynyien, de nem érdekelnek a kommentelők, lepereg rólam a gyűlölködés. Közel tíz éve vagyok a pályán, megszoktam már, hogy bántanak, nem érdekel. Nem olvasok kommenteket, egy percig sem érzem magam rosszul a döntésem miatt. Taka nem haragszik rám, és egyedül ez fontos.”

Fotó forrása: instagram

Sok hozzászóló úgy vélte, hogy rossz dalt választottak a fiatal orvosnak, aki emiatt esett ki.

“Nem azért sült el rosszul a produkció, mert nem dolgoztunk jól vagy nem készültünk fel megfelelően, hanem mert így hozta az élet… Túlizgulta. Sajnáltam, hogy számára véget ért a verseny, de igazságosnak kellett lennem. Ha azt mondtam volna neki a nem jól sikerült produkció után, hogy üljön le, akkor az én szakmaiságom kérdőjeleződött volna meg. Ha én igennel voksolok kötelességből, akkor sem kapott volna széket a többi mentortól, és nem jut tovább egyenes ágon a következő show-ba.”

Taka és Radics Gigi megbeszélték a történteket, így egyikükben sem maradt tüske. A fiatal orvos elmondta:

“Nem haragszom Gigire. Biztos, hogy emiatt nem ér véget a karrierem. Már így is sok helyre hívtak fellépni, majd a kórház igazgatójával kell megbeszélnem, hogy elenged-e.”

Forrás: blikk