Ezzel keres több mint 6,5 milliárd forintnyi pénzt a 7 éves kisfiú egy év alatt

4 éves korában kezdte el nyaggatni szüleit a terveivel.

Vannak, akik felnőttként lesznek sikeresek, vannak, akik sosem, és van Ryan, aki noha még csak 7 éves, de a Forbes listája szerint ő a legtöbb pénzt kereső Youtube-sztár. 2017 június 1-től 2018 június 1-ig mintegy 22 millió dollárt zsebelt be Youtube-csatornájával, a videók elkészítésében családja segít neki. A felvételeiket rendre több millióan nézik végig. És mit csinál Ryan a kamera előtt? Gyakorlatilag játszik. Azaz játékokat próbál ki, és mondja el róluk a véleményét.

Minden akkor kezdődött, amikor a 4 éves Ryan elkezdte nyaggatni a szüleit, hogy szeretne ő is játékokról videót készíteni a Youtube-ra, ahogy másoktól látta. A szülők pedig kötélnek álltak. Egy ideig lassan csordogáltak csak a nézők a kisfiú Youtube-csatornájára, aztán elkészített a család egy videót, amiben egy óriási, több mint 100 játékautót tartalmazó tojást bontott ki Ryan. Bődületes nézettséget hozott a videó:

Azóta pedig egyre népszerűbb a csatorna, ma már gyerekeknek szánt ételeket is bemutat rajta a kisfiú, akinek 17 millió követője van, és videóit már 26 billiószor nézték meg összesen a Forbes szerint.

Főoldali fotó: youtube/RyanToysReview