Ágyával és játékaival együtt hagyták a menhelyen a kutyát, nem értette, mit rontott el

Teljesen összetört, már második alkalommal szabadultak meg tőle.

Egy arizóniai állatmenhelyen hagytak egy kutyát. Sajnos ez mindennapos, ám Wall-E, a nagytestű keverék kutya esete azért is különösen szomorú, mert tőle már egyszer korábban is megszabadultak. Ezután örökbefogadói elhalmozták szeretettel, és rengeteg játékkal, úgy tűnt, hogy Wall-E élete végéig biztonságban lesz.

Ám a család, amelyik egy ideig mindent megadott neki, egyszer csak elvitte a menhelyre őt. Azt mondták, nincs elég idejük rá… Az állatvédőknek összeszorult a szívük, mikor meglátták, ahogy Wall-E kétségbeesetten állt kutyaágya és összecsomagolt játékai mellett. Nem értette, mit rontott el, miért történik ez vele.

Fotó forrása: facebook

A menhelyen kevés a hely, ezért a kutya kennelébe nem tudták betenni az ágyat és a sok játékot. Wall-E teljesen kifordult magából, az energikus és játékos kutya mély letargiába esett. A hónapok pedig teltek, és senki nem választotta őt. Az állatvédők nem hagyták annyiban a dolgot. Feltették a világhálóra azt a szívszorító fotót, amin a kutya az összecsomagolt játékai mellett állt. Az akció meg is hozta az eredményét, a kutyust örökbefogadták. Reméljük, itt új gazdájánál már élete végéig boldogan élhet.

Forrás: happiest