Bangó Margit iszonyatos emlékeket osztott meg magánéletéről

Nyomós oka van a Kossuth-díjas énekesnőnek arra, hogy már nem enged közel magához egyetlen férfit sem.

Iszonyatos emlékekkel lépett ki kapcsolataiból Bangó Margit, aki háromszor is megházasodott, de ez egyszer sem váltotta be a reményeit. Első férje Bangó Lajos volt, akitől Marika, az egyetlen lánya született. A megalázó kapcsolatból az énekesnő a roma hagyományokat felrúgva maga lépett ki másfél év után, karján a kisbabával.

Bangó Margit ezután Járóka Sándor cigányprímással még Kanadát is megjárta, végül úgy gondolta, Horváth Elemér személyében rátalált a szerelem. Ám ez a kapcsolat is igen csúnyán alakult: a férfi végül épp az énekesnő lányával, Marikával lépett le.

Fotó forrása: youtube/Life TV

Az énekesnő a Spektrum Home, Tesztbeszéd című műsorában mesélt fájó emlékeiről:

“A házasságom, a magánéletem egy nagy nulla volt, de voltak sokkal nehezebb éveim. Amikor na­gyon beteg voltam, vagy egyedül voltam. Mindig a hitem volt a kőszikla, mindig hittem, hogy fel fogok állni. Amikor eljöttem Vásárosnaményból, abból az egyszerű betlehemi istállóból, akkor is volt hitem, pedig egyedül voltam egy gyerekkel a karomban, minden segítség nélkül. Sajnos nem jól választottam, de mindig talpra tudtam állni. Ha a test el is gyengül, a lélek mindig erős.”

A műsorvezető, Dombóvári István megkérdezte a 68 éves énekesnőt, hogy vágyik-e még szerelemre. Az énekesnő ezt felelte:

“Nem keresem, nem is engedek közel senkit magamhoz. Én annyit csalódtam a magánéletemben, hogy azt mondtam, elég. Nem akarok több fájdalmat.”

Forrás: blikk