Flipper Öcsit máig siratja első felesége

A Hungária, a Step és a Dolly Roll szívtipró zenészéről szép és fájdalmas emlékeket is megosztott első felesége.

Tíz éve hunyt el Flipper Öcsi, első felesége, a most ötven éves Szilágyi Marianna így emlékezett vissza a zenészre:

“Ha rá gondolok, először a mosolya jut az eszembe, aztán az illata! Ő tanított meg főzni, együtt ástuk a kertet, neveltük a kutyust, mint a gyerekünket. A nyakában ülve permetezővel festettük a ház falát… Csupa boldog és szép emléket őrzök róla.”

Flipper Öcsi életmódjából fakadóan azért nem volt minden fenékig tejfel:

“1985-ben ismerkedtünk meg, négy év múlva vett feleségül, és már tizennyolc éve, hogy elváltunk. Elképesztő volt megélni szinte gyereklányként, ahogy falkában üldözik a szerelmükkel a lányok. Nem a koncertekről beszélek, azt feldolgoztam, elfogadtam, valahol még büszke is voltam rá, de a magánéletben is akadtak olyan események, amit a józan eszem, az erkölcsöm már nem tudott elviselni feleségként.”

Marianna nehezen viselte, amikor a lányok szemérmetlenül felajánlották magukat Öcsinek, aki ráadásul könnyen esett szerelembe.

“Amikor valaki besétált a képbe, aztán kisétált, Öcsi romokban hevert, alig bírtuk őt visszahozni. Rajongásig szeretett engem, de szerette a kalandokat is. Az utolsó két évünk Pusztazámoron arra ment rá, képes vagyok-e ezt az életformát elviselni, működik-e így a házasságunk, de be kellett látni, hogy nem.”

Fotó forrása: youtube

Marianna érezte, hogy Öcsi élete rossz irányba tart:

“Amikor eljöttem tőle, voltak már előjelek, de mindenkinek van rossz időszaka, azt hittem, helyrejön. Ám neki nem volt olyan kapaszkodója, nem volt olyan erő, ami kimozdíthatta volna. Menthetetlen volt, mert nem tudta magáról, hogy beteg. Nem is értette, miért próbálunk neki segíteni. Pedig Kati, az édesanyja, a második felesége, Dia, a kollégák, a barátok mindent elkövettek, de senki sem tudott segíteni rajta.”

Forrás: blikk