Somló Tamás 10 évvel előre tudta, mikor fog meghalni

A legendás zenész özvegye különös történetet mesélt el a 2016-ban elhunyt Somló Tamásról.

Keszthelyi Gyöngyvér 24 éven át élt együtt Somló Tamással. Egy gyermekük született, Lili. Az özvegy a Borsnak mesélt a zenész elvesztéséről, és azt is elárulta, hogy párja tíz évvel előre tudta már halála időpontját.

Fotó: wikipédia

“Sosem volt ingerült, végig nagyon erős volt annak ellenére, hogy az orvosok csak néhány hónapot jósoltak neki. Ehhez képest a betegsége diagnosztizálása után még négy és fél évig élt teljes életet.”

Az özvegy szíve szerint Somló Tamás minden fájdalmát csillapította volna, nagyon rossz érzés volt számára, hogy nem tudja enyhíteni párja szenvedéseit. Elmondása szerint sosem gondolta, hogy egyedül kell majd nevelnie Lilit. Gyöngyvér azt is elárulta, hogy a híres zenész évekkel előre tudta, mikor fog meghalni:

“Hatéves lehetett Lili, amikor először azt mondta: akárhogy is lesz, arra kér, tizenhat éves koráig együtt egyengessük a lányunk jövőjét. Akkor nem tudtam, hogy ezt miért mondja nekem, de nem kérdőjeleztem meg, úgyhogy így is tettünk, együtt neveltük az utolsó pillanatig. Lili ugyanis egy hónappal az édesapja elvesztése után töltötte be a tizenhatot.”

Forrás: blikk