Lang Györgyi fájdalmas titkot árult el

A 61 éves énekesnő bevallotta, mi miatt gyötrődött sokáig.

Lang Györgyi a Spektrum Home Tesztbeszéd című műsorának felvételén vallotta be, hogy féltékeny volt zenésztársára, Falusi Mariannra. Miután szklerózis multiplex betegsége miatt Lang Györgyi tolószékbe kényszerült, bántotta, hogy míg Mariannt sok helyre hívják fellépni, őt sokszor mellőzik.

“Volt olyan időszak, amikor egy kicsit féltékeny voltam Mariannra. Amióta ez a tolókocsi lett. Magyarországon nem divat, hogy ha valaki ‘nyomi’, akkor ugyanúgy tudják használni, mint előtte. Eljött egy olyan időszak, hogy őt sokkal többet hívták, mint engem. Nyilván volt bennem egy kis féltékenység, annak ellenére, hogy tudtam, ő ezt megérdemli. Az a rossz érzés dolgozott bennem, hogy engem miért nem lehet hívni? De ez, hála az égnek, elmúlt, túl vagyok rajta.”

Fotó forrása: youtube

Lang Györgyi féltékenysége ellenére is nagyon tehetségesnek tartotta és tartja Falusi Mariannt:

“Harminc éve vagyunk együtt, és soha nem váltunk el. Nagyon tisztelem és szeretem. Az a helyzet, hogy Mariann nagyon tud énekelni, én kevésbé. Ha ő tízes szinten énekel, én ötös vagyok, amióta vele vagyok, talán hatos…”

Annak ellenére, hogy tolókocsiba kényszerült, nem akar korlátok közt élni Lang Györgyi. Az életvidám énekesnő a kihívásokkal szembenéz, és a problémákkal igyekszik nem foglalkozni:

“Mindent megteszek azért, hogy teljes életet éljek. Ami jön, azt csinálom, eszem, iszom, diétázom. Nehéz megfelelni, a társadalmi elvárások korlátozzák az embert: a szüleim azt mondják például, ne menjek a tévébe, mert nagy a hasam. Így megy ez. Nekem viszont van egy alapelvem, ami csúnyán hangozhat, de hiszek abban, hogy mindent le kell sz…ni. Mindenkinek azt kell csinálnia, ami jólesik, illetve őszintének kell lenni. Ez a kulcs!”

Forrás: blikk