“A fiam attól fél, nem fogja megérni a 11. születésnapját”

Szívfacsaró fotót osztott meg fiáról az anya, aki a poklok legmélyebb bugyrát járja fia betegsége miatt.

Fájdalmas érzés ránézni arra a fotóra, amit édesanyja, Jessica osztott meg 10 éves fiáról, Drake-ről még két éve. A gyermek bepelenkázva áll a wc-kagyó felett, és az arcán látszik, mennyire nincs jól.

A fiút 2012-ben diagnosztizálták az orvosok leukémiával. Azóta rengeteg gyötrelmes kezelésen van túl – műtétek, vérátömlesztés, kemoterápia. Egyszer úgy volt, hogy a fiú kezd helyrejönni, ám ekkor jött az újabb lesújtó diagnózis: hererák is kialakult Drake-nél.

A gyermeknek olykor nem kevesebb, mint 44 pirulát kellett beszednie egy nap, amit szörnyen nehezen visel kicsi, törékeny teste.

Az évek óta tartó küzdelem ellenére Jessica sosem adja fel a reményt, hogy fia meggyógyul. És, hogy felhívja a figyelmet a daganatos betegségekkel járó szenvedésre, egy szívszorító posztban megosztotta gondolatait és a fiáról készült fotót:

"For anyone battling cancer or enduring chemotherapy. For anyone going through this horrible disease. It is about to get…

Közzétette: Love What Matters – 2017. február 20., hétfő

Jessica tudja, hogy sokakat sokkol a fotó, ám mégis megosztotta, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az élet nem mindig korrekt és szép, ez a valóság, a rák pedig teljesen képes lerombolni az embert. Kisfiáról pedig ezt írja:

“Attól fél, hogy valami történni fog, amikor egyedül marad, és a valami alatt azt értem, hogy meghal.(…)Ő a fiam, aki azt mondja nekem: ‘Anya, nem fog sikerülni’, és ő a fiam, aki nem akarja, hogy megérintsem, mert az is annyira fáj neki. Egész nap morfiumot kap. És ő a fiam, aki azt mondta, attól fél, nem fogja megérni a 11. születésnapját. Ez ő, és én az vagyok, aki azt mondtam neki, hogy akkor is folytatom a harcot, amikor ő arra már nem képes. Ezek vagyunk mi, ez a mi világunk.”

Drake példásan erős fiú, azóta ugyanis – a legfrissebb információk szerint – leállhatott a kemoterápiával, de, ahogy ő maga is fogalmazott: “A történet még csak itt kezdődik.” A kemoterápiától az agyának mérete csökkenni kezdett, aminek pontos okát és a várható folytatást még maguk a neurológusok is vizsgálják.

A legteljesebb gyógyulást kívánjuk neki!

Forrás: boreddaddy