Hirtelen bekopogtak a tűzvész miatt autójában alvó 93 éves bácsihoz

A kaliforniai tűzvészben rengetegen eltűntek, és sokan kényszerültek elhagyni otthonaikat.

Lee Brundige, a 93 éves férfi egyedül élt otthonában, amit fenyegettek már a lángok. Mivel hallott a veszélyről, ezért kocsijával elment egy közeli település parkolóházába, hogy ott vészelje át ezt az időszakot. Egy hölgy, Tracy Grant ételt ajánlott neki, az idős férfi azonban visszautasította a felajánlást, mondván, másoknak nagyobb szükségük lehet rá.

Sajnos az embereknek el kellett hagyniuk a parkolóházat is, mert már odáig is elért a füst. Tracy megkérdezte Lee-t, hogy van-e hova mennie, a férfi azt mondta, hogy hajléktalan momentán, de a kocsijában tud aludni. A nőt nem hagyta ez nyugodni.

Fotók: youtube/happiest

Tracy egyszer csak bekopogott a férfihez, és azt mondta neki:

“Most pedig velünk jön.”

Tracy a saját otthonába akarta vinni a férfit, hogy biztonságban tudja, de Lee visszautasította, nem akart Tracyék terhére lenni. A nő persze máshogy látta a dolgot:

“Nem akartam a kocsijában hagyni, de nagyon önálló és független. Szóval megbizonyosodtam róla, hogy van nála takaró és párna, és éjfélig vele maradtam.”

Végül Tracynek sikerült meggyőznie Lee-t, és elvitték otthonukba az idős urat. Azt mondja, náluk maradhat, ameddig csak szüksége van rá.

A tűzvész borzalmas esemény, de az emberi jóság ezekben a nehéz időkben is jelen van.

Forrás: happiest