Igazán cuki lett a Meki új karácsonyi reklámja

A rénszarvasok sem maradnak éhesek.

Nehéz manapság olyan reklámot készíteni, ami kitűnik a reklámzajból és nem kapcsoljuk el róla rögtön a tévét, hanem odatapaszt a képernyő elé. A McDonald’s-nak tavaly után idén is sikerült ilyet alkotnia. Cuki, megható, hozza a karácsonyi hangulatot, sőt, még az egyik egészséges termékét is hirdetik benne.

2017-ben egy kislány akart sárgarépát vinni a télapó rénszarvasainak.

Idén pedig azt mutatják be, hogy a mikulást mindenhol egy kis harapnivalóval várják, de a rénszarvasokra senki nem gondol. Szerencsére ők sem maradnak végül éhesek.

A Mekit lehet utáni és okolni az egészségtelen ételekért, az elhízásért, bár szerintem, nem ők a hibásak, hanem az emberek, akik kontroll nélkül esznek ott. Mert attól nem hízik el senki, ha 2-3 hetente megenged magának egy szendvicset a gyorsétteremből, de ha naponta kétszer dupla menüt  eszik ott, akkor ne csodálkozzon. Illetve egyre több egészséges(ebb) ételt, pl. salátákat is árulnak, nem csak hatalmas burgereket, de valamiért ez utóbbiak jobban fogynak… Talán ezzel a reklámmal is több gyerek szeretne majd “rénszarvaseledelt” enni.