Berki Krisztián titokban megnősült

Minden úgy történt, ahogy Mazsi szerette volna.

Hónapok óta próbáltál eltitkolni, hogy egybekeltek, de most kiderüt, hogy a 38 éves Berki Krisztián feleségül vette szerelmét, a 27 éves Katona Renátát, avagy Mazsit. A Blikk olvasóriportere “buktatta le” a házaspárt:

“Az okmányirodában álltam sorban, amikor észrevettem, hogy Mazsi is ott van. Már ismertem a tévéből meg a közösségi oldalakról. Nem akartam hallgatózni, de megütötte a fülem, ahogy a születési anyakönyvi kivonatáról és más papírokról beszél. Azt mondta, már nem a lánykori nevén szerepel az új iratokon, hanem Berki Renátaként. Olyan kedvesnek tűnt, így amikor végzett, odaléptem hozzá, és megkérdeztem, jól hallottam-e, hogy más a neve. Zavarba jött, majd nagyon sejtelmesen igennel válaszolt.”

Berki Krisztián beismerte a titkos esküvőt:

“Az értesülés igaz, valóban elvettem a páromat. A szerelmem már a kapcsolatunk elején mondta, hogy szeretné, ha még idén egybekelnénk, én pedig év elején egy műsorban ígéretet is tettem erre. Tartottam az adott szavamat, megnősültem. Vágytam arra, hogy Mazsi a feleségem legyen, aki a nagy ő számomra. Vagy ő, vagy senki! Ennél többet viszont nem szeretnénk mondani. Senkinek semmi köze a magánéletünkhöz, a meghitt pillanatok csak ránk tartoznak. Egy ember életében a gyermekei születése mellett a legértékesebb pillanat az, amikor összeköti az életét szíve választottjával.”

Yoda nem akart velünk fotózkodni 😜🤣🙌🏻 #amieletunk #mrsberki #yoda #aberki

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2018. november 16., péntek

A pár egy közeli ismerőse további részleteket árult el a párról:

“Meglepő, hogy eddig sikerült titokban tartaniuk, hogy házasok, hiszen már korábban volt az esküvő. Minden pontosan úgy történt, ahogy azt Mazsi korábban elképzelte, teljesült az álma. Krisztián fülig szerelmes, ahogyan Mazsi is. Sokan szerették volna, ha Berki elveszi őket, de korábban senkinek nem sikerült megszelídítenie őt.”

Forrás: blikk