Sas József betegen is visszatér a színpadra

Az orvosok a sztrók veszélyére figyelmeztették a kabarécsillagot, aki nagyon nehezen bírja a színpad nélkül.

A 79 éves Sas József minden idei előadását visszamondta a doktorok figyelmeztetése miatt, miután az egyik próba előtt alig bírt kiszállni a taxiból. Ám úgy tűnik, nem sokáig bírja színpad nélkül a legendás humorista, ugyanis megoldást talált arra, hogy a Nekem Nyolcvan című, új előadást bemutathassák vele egyszer a színpadon január elejei születésnapja előtt.

“Szeretetáradatot kaptam a rajongóktól, amely minden gyógyszernél hatékonyabb. Már tudom a titkot: őszintén örülni kell mindennek, ami szép és jó. Kicsit jobban érzem magam, de van az a pillanat, amikor valami éltet, miközben tönkre is tesz. Nekem a színpad ez a szerelem, ami boldoggá tesz, de az előadással járó szervezés okoz stresszt, attól megy fel a vérnyomásom.”

Fotó forrása: youtube/atv

Mivel a művész úr nehezen bírja a színpad nélkül, talált megoldást rá, hogy egy előadás erejéig visszatérhessen:

“Gondolkodom azon, hogy egy születésnapi előadást vállalok. A feleségem ingatja a fejét, pedig könnyen lehet, ez az egy előadás többet használ majd az egészségemnek, mint árt… Minden készen van, biztos, hogy a Fészek Klubba szervező nélkül is pillanatok alatt össze lehet hozni egy előadást. Mindenkit felhívok: hozzatok ruhát, próbálunk, és este megint felgördül a függöny.”

A humorista egy rövidített előadással tervez színpadra lépni.

Forrás: blikk