Meghökkentő dolgot mondtak Aradszky özvegyének elhunyt férjéről a buszon

Elég hátborzongató.

Aradszky özvegye, Éva a mai napig küzd azzal, hogy megpróbáljon valahogy szeretett férje nélkül élni. Erre hirtelen a semmiből felbukkant egy nő, és egy meglepő dolgot mondott neki Aradszky Lászlóról:

“A trolin történt egy furcsa dolog velem. Megszólított egy nagyon jó megjelenésű hölgy. Azt kérdezte: ‘Maga, ugye az Aradszky László felesége?’ Mondtam neki, hogy igen. Nagyon sokan megismernek. Láthatta az arcomon a bánatot, mert azt mondta, ne legyen szomorú, mert itt van magával. Annyit mondott még, hogy ő egy látó asszony. Annyira meglepődtem, hogy válaszolni sem tudtam neki, szorongatni kezdte a torkomat a sírás. Nem tudott többet mondani, mert le kellett szállnia, de nem is baj.”

Egy idegentől hirtelen a semmiből sokkoló lehetett ilyet hallani, bár az özvegy azt mondta, otthon is érzi férje jelenlétét.

“A lakás tele van a fényképeivel, mindig veszek friss virágot, leteszem a fotói elé, gyertyát gyújtok neki. Eddig nagy kín volt látni a tévében, de most már nem annyira fájdalmas. Jó tudni, hogy Laci a tévéfelvételeken is megmarad az utókornak. Az október, november a halottak napja miatt nagyon nehéz volt, amikor tehettem, elbújtam, itthon maradtam.”

Fotó: Youtube

Éva mostanában kezdi elfogadni, hogy nem csak egy rossz álom szeretett férje halála:

“Hiába múlt el egy év, vártam mindennap, hogy hazajön. Annak viszont nagyon örülök, hogy a barátok mellettem vannak. Segítségükkel elfogadtam a tényt, hogy egyedül is kell léteznem. Egy héten háromszor eljárok tornázni. Mindenki nagyon sokat segít, a fiam, az unokák. Mindennap itt van nálam valaki. Megpróbálok visszaszokni a régi életbe. De elég nehéz elfogadni, hogy már nem lesz olyan az életem, mint régen volt.”

Forrás: bors