Borzasztó, mit élt át Détár Enikő

Rettenetes élményéről mesélt a színésznő.

Nemrégiben autóbaleset érte Détár Enikőt és kedvesét. Noha vétlenek voltak, autójuk totálkárosra tört. A színésznőnek és párjának nem lett komolyabb baja, Détár Enikő az orrán szerzett egy kisebb sérülést, mert lefejelte az előtte lévő fejtámlát.

Détár Enikőt nem igazán viselték meg a történtek, mivel korábban már kétszer is volt része súlyos balesetben. Az első azért nagyon félelmetes, mert 6 és fél hónapos terhes volt Gigi lányával, mikor a ködös időben lesodródott az útról:

“Előadásról siettem hazafelé. Köd volt, esett az eső, én pedig megcsúsztam és lesodródtam az útról. Mint ahogy romantikus regényekben olvashatjuk: nos, előttem is másodpercek alatt lepörgött az egész életem… Aztán valaki mintha visszalökött volna az alagút másik oldalára, ahol az élet kapuja nyílt. Rájöttem, hogy élek! Majd a semmiből hirtelen megjelent egy nyerges vontató, aminek a sofőrje egyből kórházba vitt. Neki köszönhetően a baba is és én is megúsztuk a balesetet. A sors fura fintora, hogy az apukám autóbalesetben veszítette az életét. Egy nyergesvontatóval ütközött, amikor meghalt…”

Détár Enikő azóta is hisz benne, hogy édesapja mentette meg az életét. A második baleset 2015-ben érte a színésznőt, ekkor pillanatok alatt lepergett előtte az egész élete. Ekkor a szemén sérült meg, ömlött belőle a vér. Fennállt annak a veszélye, hogy esetleg el kel távolítani a szemét, de szerencsére erre nem került sor.

Forrás: blikkruzs