Kezelés nélkül meggyógyult a rákos beteg, az orvosok se értik

Neki viszont van egy elmélete.

A kaliforniai Lodi városban élő Paul Wood-nak agytumora volt, amit CT-vizsgálat alapján állapítottak meg. Olyan rosszul volt, hogy csak akkor tudott közlekedni a kórházban, ha támogatták. Az orvosok úgy döntöttek, megműtik Pault. Ám az operáció előtti napon ismét felvételt készítettek a férfi agyáról, és döbbenten vették észre, hogy a tumor, mintha sosem lett volna, tejesen eltűnt.

This is the pic that shows the tumor, lower right white spot, thank you all for praying for me, God has answered and completely healed! Thank you Jesus, Glory to God in the Highest!! Amen.

Közzétette: Paul Wood – 2018. november 1., csütörtök

11/1/18 it's a miracle, tumor is completely gone, Doctors can not explain it, they agree, it is a miracle ! Thank you Jesus!

Közzétette: Paul Wood – 2018. november 1., csütörtök

Dr. Richard Yee orvos az esettel kapcsolatban ennyit tudott mondani:

“Elvégezzük a teszteket, rendelkezésünkre áll az orvosi technológia, és próbálunk levonni valamiféle következtetést…de néha történnek olyan dolgok, amikre nem találunk magyarázatot.”

Paul azonban tudni véli, mitől gyógyult meg. Az ima erejének tudja be az egészet. A gyülekezetben, ahova járt, közösen imádkozott érte, és ő hitt abban, hogy meg fog gyógyulni.

Főoldali fotó: Facebook

Forrás: dailymail