Az orvos részegen, mezítláb vezette le a szülést – videó

Ráadásul nem csillapította a nő fájdalmát, aki kínok között vergődött.

A gyermek születése az egyik legnagyobb öröm egy nő életében. Ám a Las Vegasban élő Alex Sims számára rémálommá vált ez a nap. Amikor megindult a szülés, édesanyjával bementek a kórházba, ahol közölték vele, hogy Dr. Frank DeLee fogja levezetni a szülést.

Nem sokkal később olyan dologra jöttek rá, amihez még csak hasonlót sem hallottunk. Doktor úr ugyanis gallyrészeg volt. Alexék érezték rajta az alkoholszagot, az orvos pedig be is számolt róla a nővérnek, hogy melyik bárból jött dolgozni, és milyen tequilát ivott.

Alex egyre nagyobb fájdalmakat élt át vajúdás közben, kezdett elmenni az epidurális érzéstelenítő hatása. Amikor jelezte ezt az orvosnak, az nem tett semmit. Az anya erre elővette a telefonját, és elkezdett videózni. A felvételen az is látszik, hogy a doktor rövidnadrágban és mezítláb volt. Alex egyre rosszabbul érezte magát, ezért így szólt a doktorhoz:

“Mindent érzek. Azt hiszem, kiment az epiduráis hatása.”

Az orvos pedig azt felelte:

“Csak nyugodj el a kövér seggeden. Lefogadom, arra gondolsz, bárcsak az orvosod visszajött volna a városba.”

Alexet sokkolta az eset, és nem értette, hogy történhet ez vele, miközben épp világra hozza a kisbabáját. Alex kisbabája szerencsére a felháborító körülmények ellenére rendben megszületett. A nő nem hagyta annyiban a dolgot, feljelentette az orvost.

Forrás: boreddaddy