Meg Ryan 56 évesen lett a 65 éves, lányokkal flörtölő rocksztár menyasszonya

Vegyes sztori, mindenki döntse el, mit von le belőle.

Az biztos, hogy a szerelem nem ismer korhatárokat. Nincs olyan, hogy túl fiatal, vagy túl idős, még az eljegyzéshez és a házassághoz sem. Meg Ryannek például 56 éves korában húztak gyűrűt az ujjára; vőlegénye nem is akárki, hanem a 65 éves rockzenész, John Mellencamp, aki mind a mai napig koncertekkel örvendezteti meg rajongóit, és olyan dalokat ismerhetünk tőle, mint például ez:

… vagy ez:

A sztárpár 2011-ben kezdett randizni, majd aztán 2014-ben szétmentek egy rövid időre. Ez utána 2015-ben is eljátszották, és végül, 2017-ben ismét egymásra találtak – reméljük, hogy most már végleg, de azért ne legyünk teljesen naivak.

Képek: Youtube

Korábbi interjúiban a háromszor elvált Mellencamp többször beszámolt róla, hogy a szőke szépség mennyire “gyűlöli” őt, és van egy tippünk, hogy mivel szolgált rá erre az uraság.

A karikaturisztikus rajz mellett ugyanis, ami Meg eljegyzést bejelentő posztjában van az Instagramon, egy követője hosszasan leírja, mekkorát csalódott 35 év rajongás után a vőlegényében.

Beszámolója szerint a lány a rákkal küzdő testvérével együtt vett részt Mellencamp koncertjén. Nagy imádók lévén majdnem az első sorban voltak, így az egész koncert alatt nézhették, ahogy az érett korú frontember kitartóan küldözgeti a puszikat egy első sorban lévő fiatal hölgynek. Minden módon udvarolt neki, ahogy a színpadról lehetséges, majd a koncert végén a zenész egy kollégája is odalépett a lányhoz, hogy megkérdezze, nincs-e kedve találkozni az énekessel.

A színésznő egyelőre semmit nem reagált a hozzászólásra – ki tudja, talán egyfajta Frida-Diego szerelemről van szó, amiben több a rugalmasság, mint az átlag monogám kapcsolatokban…

Mi mindenesetre sok boldogságot kívánunk Meg Ryannek, aki 56 évesen is csodásan néz ki!

Pier Marco Tacca/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Képek: Youtube