Némedi Mari 100 milliós végrendelete hamis az elsőfokú ítélet szerint

Megszületett az elsőfokú ítélet, más aláírása szerepel a végrendeleten az írásszakértő szerint.

A 2016-ban elhunyt Némedi több mint 100 milliós vagyont hagyott hátra, a hagyatékért per indult. A végrendelet szerint a színésznő mindenét Terry Black kislányára, a 14 éves Fannykára hagyta, ám a bíróság elsőfokú ítélete szerint nem Némedi Mari aláírása van a dokumentumon. Erről írásszakértői vélemény alapján döntöttek a Fővárosi Törvényszéken.

Fotó: Youtube

A színésznő gyakran hangoztatta, hogy Fannykát úgy szereti, mintha a saját gyermeke lenne, együtt is nyaraltak. Majd a színésznő beteg lett, néhány hét alatt lefogyott húsz kilót, és megműtötték. A végrendelet halála előtt két héttel készült.

Némedi Mari öt értékes ingatlant hagyott hátra. Többek között a szilasligeti villát is, amiben élt, emellett Fóton is volt egy háza és Budapesten három lakása. A színésznő sokat dolgozott, Radics Márkkal lemezt is készítettek, egy egyszobás lakást rá is hagyott a végrendelet szerint.

A hozzátartozók megtámadták a végrendeletet, amiről az igazságügyi írásszakértő megállapította, hogy nem Némedi Mari írta. Terry Black fordulatra számít az ügyben:

“Mari nagyon szerette a lányomat, jól megvagyunk öröklés nélkül is, mert sokat dolgozom még betegen is. Bár a vitatott végrendelet szerint Fanny a kedvezményezett, én pedig halálomig haszonélvező, mégis belecsöppentem ebbe a perbe. Több tanút meg se hallgattak, a szakértő pedig nem válaszolt minden, a körülmények tisztázását célzó kérdésre, így szerintem jelentős fordulat várható a jogerős ítéletben.”

Forrás: blikk