16 fotó a világból, ami a szíved legmélyebb bugyrait kavarja fel

Rég láttunk ennyire megindító felvételeket.

Ilyen arca is van a világnak, amiben élünk…

“4 év könyörgés után anyukám végre megengedte apukámnak, hogy legyen egy kiskutyája.”

Egy frissen diplomázott fiú a diplomaosztójáról viszi hazafelé a riksahúzóként dolgozó apját és az édesanyját.

Egy házaspár minden évben választ egy napot, amikor 100 perc alatt 100 hamburgert oszt ki a rászorulóknak.

“30 éve meg kellett volna találnuk a lelki társunkat! Mindketten kimenekültünk a rossz házasságunkból, hogy egymáséi lehessünk.”

“Mindenki hülyének nézett, amikor egy 10 éves kutyát hoztam el a menhelyről. Most, 6 évvel később is ereje teljében van, utazik, felfedez.”

Egy lány meglátogatta az édesanyját. Pár nappal miután hazautazott, az anya ezt a cetlit találta a határidőnaplójában. (“Anya, remélem, tudod, mennyire szeretlek. Shanny”)

“Bár sose vallaná be, szerintem apukám is szereti a cicákat, akiket nevelünk.”

“A szüleim egy hétig nálam voltak. Egyik este elhatározták, hogy fenn maradnak este 11-ig, amíg hazaérek a munkából.”

“Mindig este fél 6-ra érek haza a munkából. Ezt a képet este 6-kor csinálta a párom a kutyusunkról, az elutazós konferenciám első napján. Még négy napnyi szívfájdalom…”

“A szüleimnek el kellett halasztani az esküvőjüket az apám aplasztikus anémia (csontvelőelégtelenség) diagnózisa miatt. 3% -os esélyt adtak az életben maradásának, majd amikor életben maradt, közölték vele, hogy nem lehetnek gyerekei. Itt 39 évvel később kísér engem az oltár elé, az ő esküvőjük eredetileg kitűzött dátumának évfordulóján.”

“Tucker a menhelyen, és miután befogadtuk.”

“A szüleimnek nem volt pénze, hogy csinos tortát vegyenek nekem a szülinapomra. Ezért apukám egy hosszú nap után hazaérve nekiállt készíteni egyet. Annyira szeretem!”

“Amikor a barátaid látják, hogy szükséged van egy barátra.”

Egy, a tópartot lezáró kapun hagyott rózsa és üzenet, amiben egy kerekesszékes kéri, hogy dobja valaki a vízbe a rózsáját elhunyt férje emlékéért, mivel ő nem tudja megközelíteni a partot.

“Nem igazán szoktam embereket fotózni, de ez a két ember minden vasárnap itt sakkozik, és megmelengeti a szívemet a látványuk.”

Végül: egy vietnámi pár, akik 70 éve házasok.

Melyik kép érintett meg legjobban?

Forrás: Bright Side