A szarvasok is ugyanolyan buta arcot vágnak tüsszentés közben, mint mi – mutatjuk!

Valószínűleg először fotóztak hapcizó fehér szarvast.

Megvan az az érzés, amikor először valami csak finoman csiklandozza az orrodat, majd már erősen csavarja is és arra vársz, hogy mikor jön a tüsszentés „megváltó” kirobbanása? Na, ezekben a pillanatokban nem igazán szeretnénk magunkról fotót, mert olyan szinten deformálódik az arcunk, hogy a horrorfilmekben is elmenne.

Lehet, hogy az állatok sem szeretnék ezt, de ők legalább így is cukik. Meg persze ritkán is jön össze róluk hasonló jellegű fotó.

Egy 19 éves brit egyetemistának viszont sikerült, ami másnak valószínűleg, korábban még sosem: egy tüsszentő fehér szarvast kapott lencsevégre. Ráadásul mindenféle különleges felszerelés nélkül: egy 20 éves fényképezőgéppel és teljesen véletlenül.

Oban van Schie az angliai Bradgate Parkban motorozott egy stresszes nap után. Ekkor látta meg a fehér szarvast, aki valamiért távolabb állt a csordájától.

„Sikerült biztonságos távolságra mennem tőle, és tíz méterről teljesen véletlenül lefotóztam, ahogy tüsszent egyet. Csak órákkal később, a képek szerkesztésekor vettem észre, hogy mi is történt” – mesélte Oban.

SZÖSSZENETEK: HAPCI!Egy 19 éves brit egyetemi hallgatónak sikerült, ami korábban valószínűleg soha senkinek:…

Közzétette: Anikó Bezsenyi – 2018. október 4., csütörtök

Forrás: BBC

Kövess minket a Facebookon is:
Címkék: