Sas József elcsukló hangon számolt be állapotáról

A humorista rossz híreket közölt.

A Jászai-díjas humorista nagyon készült, hogy 80. születésnapja alkalmából parádés műsorral köszönthesse rajongóit. Ám egészségi állapota közbeszólt, így Sas József minden előadását lemondta, és idén biztosan nem lép színpadra.

A Nekem Nyolcvan című műsorba olyan művészeket is meghívott, akikkel évek óta nem dolgozott együtt, és lelkesen futottak neki a próbáknak. A jegyek is szépen elkezdtek fogyni a produkcióra, ám a premier előtt alig két héttel minden előadást töröltek. Ennek oka, hogy Sas József nagyon legyengült. A 71 éves Heller Tamás, akit a humorista meghívott a produkcióba, ezt mondta:

“Tízkor kezdtük a próbát, amikor Józsi megérkezett, azt mondta, annyira gyenge, hogy alig bírt kiszállni a taxiból. Már az előző próbákon is fáradékonynak látszott, méregette a vérnyomását, néha bizony magas volt. Veszélyes az ilyesmit semmibe venni egy sztrók miatt! Bár egy művésznek állítólag a legszebb, ha a színpadon éri a végzet, de Józsi ezzel még bőven ráér, elvégre csak nyolcvanéves!”

Fotó forrása: youtube

A próba után döntötte el Sas József, hogy lemondja a fellépéseket. Az ismerőseinek fél perces, rövid időre a közösségi oldalán is megjelenő videóüzenetben elcsukló hangon számolt be róla, hogy úgy hiszi, jövőre jobban lesz, de 2018-ban már nem lép színpadra. Sas József egészsége egy ideje rendetlenkedik. Volt, hogy a nyaralását is félbe kellett szakítania a művésznek, és csak hosszú pihenő után ment neki a Nekem Nyolcvan próbáinak.

Heller Tamás bizakodó:

“Fergeteges bemutató lett volna. Bízunk benne, hogy mindent bepótolunk, talán már január elején, Józsi születésnapján.”

Forrás: blikk