Várkonyi Andrea elárulta, milyen tragédia vezetett ahhoz, hogy szakított

Nincs új szerelem a háttérben, sokkal mélyebb okai voltak annak, hogy most ért véget a kapcsolat.

Várkonyi Andrea 12 év együttélés után döntötte el, hogy elköltözik Bochkor Gábortól. A műsorvezető szerint ez egy éveken át tartó mérlegelés végeredménye volt, és elárulta azt is, milyen szomorú okok vezettek ahhoz, hogy épp most történt meg:

“Régóta húzódik ez már közöttünk; hol ő vetette fel a kérdést, hol én. Hogy miért pont most feneklett meg kettőnk kapcsolata, annak sokkal mélyebb okai vannak, mint azt sokan hinnék. Nincs új szerelmem, nem egy másik férfi miatt léptem ki ebből a kapcsolatból”

“Kint dolgoztam [Alaszkában], amikor a szüleim értesítettek, hogy a nővérem, aki mindössze 48 éves volt, meghalt. […] Amikor megtudtam, hogy nincs többé, számomra összedőlt a világ, a gyász elnyelt, mint a fekete lyuk. […] Március végére borzalmas állapotba kerültem, szívritmuszavarom lett, emiatt pedig a mai napig gyógyszert kell szednem. Ezután jutottam el oda, hogy mindent újragondolok”

Várkonyi Andrea azt is elmondta, hogy noha ő szakított, attól még neki is nagyon fáj a szakítás:

“És szeretném leszögezni azt is, hogy attól, mert én léptem, még éppen olyan fájdalmas ezt a szakítást megélnem, mint Gábornak. Tizenkét év hosszú idő, mi pedig ennyi ideig éltünk együtt, nagyobbrészt szeretetben, békében. Ezt pedig nem lehet egyik pillanatról a másikra elfelejteni, semmisnek tekinteni”

Forrás: blikk