Nem árulják többé a kutya egyetlen szeretett játékát: a gazdi neten kért segítséget

Nézd, mi lett belőle!

Az internet, amennyire elszakíthatja egymástól az embereket mondjuk egy családi vacsora közben, épp annyira hozhatja közelebb őket, mondjuk, egy kisállatnak kért segítségnyújtás kapcsán.

Egy kétségbeesett gazdi a következő képet és posztot tette közzé:

“Kérlek, segítsetek! Ebből a Top Paw játékból nem rendel többet a kisállat-kereskedés, de a 12 éves Jaxon egyedül ezzel hajlandó játszani. Van valakinél elfekvőben? Mindet felvásárolnánk! Az internetes keresgélés nem vezetett eredményhez. Nagyon szomorú fiú várja a válaszokat!”

A poszt valóságos komment-és üzenetcunamit indított el, temérdek sok ember jelezte, hogy tud vagy akar szerezni a zöld plüssből, és nem kevesen tagadták azt sem, hogy a felhívás igazán megérintette őket. 

Mindeközben Jaxon gazdája posztolt egy másik fotót is, amin a kutyus a testvérével van, ezzel a szöveggel: “Jaxon nyugodtan pihen annak tudatában, hogy az internet épp egy új Zöldikét próbál keríteni neki… És mindez a szemét tesója miatt van, aki állandóan szétszakítja a játékát. Tesók!”

A segítségkérést egy netező betette egy olyan Facebook-csoportba, ahol a játék gyártójának dolgozói vannak. És ez hozta meg az áttörést.

Eltelt pár hét… és akkor egyszer csak kikerült egy újabb poszt, amin egy képeslappal együtt érkezett, vadiúj Zöldikével büszkélkedett Jaxon.

“Az internet ereje működött!”

A kutyusnak egy életre elegendő Zöldikéje lett!

A gazdi hálálkodva írta ki, hogy kisállata most már a világ legboldogabbja.

Forrás: Bored Panda