Kiderültek Károly herceg titkai

“Az egyik percben még a legjobb barátaim, a másikban pedig már ellenségek.”

Károly herceg fiaival való hektikus kapcsolatáról láttak napvilágot információk. Azt lehetett tudni, hogy nincs éppen minden rendben közte, illetve Vilmos és Harry herceggel, most azonban lehullt a lepel a részletekről. A fiúk sokáig Károlyt okolták Diana hercegnő halála miatt, és nem tudták neki megbocsátani, hogy megcsalta édesanyjukat.

Úgy tűnik, Harry herceg valamelyest megenyhült mostanában. Ugyanis esküvője után 3 nappal szívmelengető beszédet mondott apja 70. születésnapi ünnepségén. Informátorok szerint a viszony enyhülésében az is segített, hogy Károly mindenben támogatta Harry herceget az esküvő megszervezése kapcsán, és oltár elé vezette a menyasszonyt. Harry ekkor odasúgta édesapjának:

 “Köszönöm, Apu.”

Vilmos herceg viszont nem tud felejteni, és közei források szerint nem is tiszteli Károlyt. Csak a királynőre és feleségére hallgat. A palotában dolgozók szerint makacs, konok és igazán beképzelt is tud lenni.

Fotó forrása: youtube

A fentiek miatt igazán váratlan lépés volt, mikor Károly herceg születésnapi kiállításán megjelent egy olyan kép, amin Károly herceg első unokáját, György herceget ringatja, miközben Vilmos herceg ott mosolyog. Mint kiderült, Károly nem kért engedélyt Vilmostól a kép közzétételére, és ebből is feszültség adódott apa és fia között.

Károly herceg Robert Jobson életrajzírónak elárulta: nem tudja követni fiai hangulatváltozásait, nem tudja, mikor hogyan szóljon hozzájuk.

“Ebben nagyon hasonlítanak az édesanyjukra. Az egyik percben még a legjobb barátaim, a másikban pedig már ellenségek.”

Forrás: ripost