600 kilométert vezetett a futár, hogy egy haldokló kedvenc pizzáját kiszállítsa

Van, hogy egy szelet pizza jelenti A MINDENt.

Rich Morgan és felesége nagy pizzarajongó, méghozzá az michigani Steve’s Pizza étterem által készített ételek a kedvenceik. Ezzel csak az a probléma, hogy ez tőlük 350 kilométerre van.

Ettől még tervbe vették, hogy újra ellátogatnak kedvenc helyükre, de közbejött egy komoly betegség, így meghiúsult a hosszú kirándulás.

A feleség édesapja viszont titokban megkereste telefonon a pizzériát és elmondta szülei történetét, hogy 25 évvel ezelőtt, amikor még ott éltek a közelben, mennyire szeretik az ételeiket. Aznap estére tervezték, hogy újra odalátogatnak, de a végső stádiumban levő férj rosszul lett, így nem tudnak elindulni. Azt kérdezte, hogy esetlen valamilyen üdvözlőkártyát tudnának-e küldeni neki, ha már nincs lehetőségük elmenni hozzájuk.

Az ott dolgozó 18 éves Dalton Shaffer megtudva ezt, nem sokat teketóriázott, lesütötte a favorit pepperonis-gombás pizzát, majd kocsiba pattant és több órát vezetve, hajnali fél 3-kor ért Indianapolisba a házaspárhoz. Egyébként az étterem nem vállal házhozszállítást még a szomszéd utcába sem…

„A család kijött elém, és megölelt. Klassz volt” – nyilatkozta rendkívül visszafogottan a futár, akinek a hálás család felajánlotta, hogy aludjon náluk, de a fiú már fordult is vissza, hogy visszaérve reggel kezdhesse a következő műszakját a pizzázóban.

Sometimes a slice of pizza is more than it appears to be! Read on for the story of an epic pizza delivery and the…

Közzétette: Julie Morgan – 2018. október 16., kedd

Forrás: Independent