9 tipikus fotóbeállítás, amiről sürgősen szokj le, mert nem menők, hanem GÁZAK!

Elmondjuk, miért azok.

Vannak a jó ízlésű, értékes fotók, és vannak a tömeggyártott, feltűnési viszketegséget enyhítő, sokszor kifejezetten bicskanyitogató képek. Na, az utóbbiakból mutatunk most párat. Ha szoktál ilyeneket posztolni – hagyd abba. Nem menő, hanem gáz.

1. Hosszadalmasan elkészített ételek-italok közt rettentően művi beállás

Köszönjük, hogy megmutattad, mennyire baromira jó dolgod van, és persze ez mind nyilván csak úgy az öledbe hullott, és nem háromnegyed órája pózolsz vele, hogy tökéletes képet posztolhass róla.

2. Szex utáni fotó

Na, ez úgy kábé a leggusztustalanabb. Kit érdekel, hogy épp szexeltél?? (Meg persze, ki tudja, igaz-e…)

3. Tornatermi pózolás

Mert ha nem szelfiztél az edzésről, akkor nem hat? Vagy tényleg a többiek nyáladzása kell neked ahhoz, hogy valakinek érezd magad? Anélkül nem tudsz büszke lenni rá, hogy sportolsz?

View this post on Instagram

Working hard or hardly working??? 🤔💪 Thank you to @odlo for sending me a couple of pieces to top up my stash go and check them out on their website • • • • • • #ZeroExcuses #OneStepAhead #ODLO100 #fit #selfie #workout #strong #fitness #work #hard #gym #home #mirror #mirrorselfie #teamgb @teamgb #westbeach @westbeach_ #neversummer @neversummereurope #brethrenapparel @brethrenapparel #snowandrock @snowandrockofficial #superfeet @superfeeteu #odlo @odlo #gbparkandpipe @gbparkandpipe #definitionsnowcamps @definitionsnowcamps #thesnowcentre @thesnowcentre #snooshperformance @snooshperformance #bearpack #bearessentials @bear_essentials_ #snocoat @snocoat @snowsportengland #sportengland @teamsportsaid #sportaid

A post shared by Cerys Allen (@cerys.allen) on

4. Lábfotózás

Fantáziátlan, szánalmas, unalmas tucat-kategória, amivel csak a saját szürkeállományodat tükrözöd…

View this post on Instagram

pink and sparkly nails 💅 and my long ass fingers 👋

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

5. Starbucks-és hasonló kávéspoharakkal szelfizés

Most jól megmutattad, hogy végtelenül kommersz a gondolkodásod kávézás terén. Úgy is fogalmazhatnánk: a sz*r kávét szereted. Örülünk, hogy ezt is megtudhattuk.

View this post on Instagram

Hidalgo, I've missed this :) ill see you soooon

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

6. Csendélet a munkaasztalodról

Nyugodtan szórakoztasd magad azzal, hogy kompozíciót készítesz a füzeteidből, a tollaidból, meg a kávésbögrédből… csak ne égesd magad azzal, hogy ezt ki is teszed, azt gondolva, hogy az ilyesmihez bármiféle ügyesség vagy tehetség kell.

7. A tök egyszerű, háromösszetevős szendvicsed szétszűrőzve

Vaj, szalámi, sajt. Extrém esetben mondjuk tonhalkrém, vagy netán, Úr Isten, avokádó!!! Mekkora gourmet vagy!

8. Vicces feliratú bögréd, pólód, akármid

Olyan érzést kelt, mintha csak azért szereztél volna be egy vicces feliratú cuccot, hogy posztolhass róla az Instára. Görcsös.

View this post on Instagram

This morning ☕️ Is it that time again yet? Lol

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

9. A párodat kézen fogva ráncigáló képek

Ezt mi már akkor sem értettük, amikor őrület lett. Mégis, kinek esik jól, ha az orra előtt csörtetve ráncigálják mindenfelé kézen fogva?! Röhejes, valótlan, és csak azt bizonyítja, hogy nincs saját stílusod, mert egy felkapott beállítást majmolsz. Szokj le róla.

View this post on Instagram

#followmeto Miami Beach with @yourleo. #artbasel

A post shared by MURAD OSMANN (@muradosmann) on

Forrás: BuzzFeed