“Apa! Meg kellett szöknöm tőletek.”

Az édesapa a legrosszabbra számítva, remegő kezekkel bontotta fel a levelet.

Egy apuka nagyon meglepődött, mikor belépett fia szobájába, és mindent szépen összepakolva talált. Rögtön kiszúrta a kispárnán heverő borítékot, amire az volt írva, hogy “Apa”. A férfi rögtön a legrosszabbra gondolt, és remegő kezekkel tépte fel a borítékot. Fia ezt írta neki:

“Kedves Apa,

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írnom neked, de meg kellett szöknöm tőletek az új barátnőmmel, mert el akarom kerülni, hogy anyával balhézzatok velem miatta. Stacy-vel nagy a szenvedély közöttünk, és annyira kedves, de tudom, hogy nem értenétek egyet a választásommal a piercingei, a tetkói, a szűk motoros ruhái miatt, és azért mert sokkal idősebb nálam. De apa, ez nem csak szenvedély.

Stacy terhes. Azt mondta, nagyon boldogok leszünk. Van egy lakókocsija az erdőben, és annyi tüzelő, ami egész télre kitart. Még több gyermeket szeretnénk.”

Fotó: freepik

“Stacy felnyitotta a szemem, hogy a marihuána igazából nem árt senkinek. Termeszteni fogunk, és a közösségben másoknak is eladjuk. És imádkozunk, hogy a tudósok felfedezzék a HIV ellenszerét, így Stacy állapota jobbra fordulhasson.

Ne aggódj, apa, 15 éves vagyok, tudok vigyázni magamra. Majd egyszer hazalátogatok, és megismerhetitek az unokáitokat.

Szeretettel,

Joshua

Utóirat: Apa, a fentiekből semmi sem igaz. Csak átjöttem Jason-ékhez. Csak emlékeztetni akartalak rá, hogy a bizonyítványnál, amit a konyhaasztalon találsz, vannak rosszabb dolgok is az életben. Hívj fel, amikor biztonságos már hazamennem!”

Forrás: boreddaddy