3 évig vadul kereste elveszett kutyáját, aztán jött egy telefonhívás

Egy operaház dolgozói hívták fel a férfit.

A 62 éves Giorgi Bereziani 2015-ben veszítette el szeretett kutyáját, Jorget. Azóta minden követ megmozgatott, és 3 éven át kitartóan kereste az ebet. Nyitott szemmel, mindig Jorget keresve pásztázta az utcákat, és sorra adta fel a hirdetéseket eltűnt kutyájáról. Évekig ennek nem volt semmi eredménye, de ő nem adta fel. Aztán három évvel később érkezett egy telefonhívás.

Egy operaház dolgozói azért telefonáltak Giorginak, mert egy, a keresett kutyához hasonló külsejű kutyát láttak sétálgatni az épület körül. A férfi azonnal kocsiba pattant, és a helyszínre ment. Meglátott egy fekete-fehér kutyát az egyik fa mellett, és rögtön odasietett hozzá:

És tényleg Jorge volt a kutyus! Először kicsit bizonytalankodott, de amikor megszagolta a gazdit, őrületes örömmámorban tört ki. Hazavitte a kutyust, a család többi tagja is nagyon boldog volt. A kutya fülében a sárga biléta azt jelzi, hogy az állatfelügyelet befogta és beoltatta a kutyát, majd miután a környezetre ártalmatlannak bizonyult, elengedték.

Forrás: Youtube