Így lesz pillanatok alatt puha a hideg vaj

Mikrohullámú sütő és meleg víz nélkül.

Kinek jut mindig eszébe, hogy időben kivegye a vajat a hűtőből, hogy legyen ideje szobahőmérsékleten magától megolvadni? Ha olyan kemény a vaj, mint a kő, de te már azonnal kennéd a kiflire, akkor is van pofonegyszerű megoldás.

Fotó: freepik

Az egyik lehetőség, hogy felvágod apró darabokra a vajat, ekkor a nagyobb felület miatt igen hamar felolvad. Ám, ha nem akarsz ezzel pepecselni, és egy kicsit sem várnál, akkor is van egy megoldás.

Tedd bele a vajat egy műanyag zacskóba, és egy sodrófával vagy a húsklopfoló fejének oldalával üsd laposra. Egy percbe se telik, és máris kenhető lett a vajad!

Forrás: blikkruzs

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!