Megdöbbentő: egy bébiszitter leírta, miért nem vállal el olyan gyereket, aki épp alszik

Nem biztos ugyanis, hogy csak alszik.

Szörnyűnek hangzik, de egy bébiszitter már nyilvános poszttal hívta fel szaktársai figyelmét arra, miért ne mondjanak igent egy új kisbaba vagy kisgyerek felvigyázására, amíg nem látták őt ébren.

“Egyik nap egy nagymama olyan gyereket adott a kezembe, aki nem pusztán aludt, de fel sem tudott ébredni. Csak megemelte a fejét, fásultan motyogott valamit, majd újra lecsuklott a feje.”

Rendőrségi ügy lett belőle, ami során kiderült, hogy a kisbabát erősen bealtatózták. A bébiszitter azóta nem hajlandó elvállalni új gyereket, amíg meg nem nézte a tulajdon szemével, hogy a kicsi jól van, játszik, és nem viselkedik furcsán.

Pixabay

Sajnos még az is előfordulhat, hogy a gyerek halott. A gyerekcsősz posztja alá érkezett kommentek között van olyan, ami arról számolt be: a hírekben látta, hogy a véletlenül megölt gyereket gyorsan lepasszolták egy bébiszitternek, hogy aztán rá lehessen kenni a dolgot.

Mindemellett azt is meg kell vizsgálni, hogy a kicsinek vannak-e sérülései, ugyanis a szülők azokat is könnyedén adják elő később a rendőrségen vagy a gyámügyön úgy, mintha nem ők tették volna.

Forrás: Bored Panda