Lefújta az esküvőt amiatt, amit a vőlegény mobiljában látott

A 21 éves nő máshogy képzelte a tiszta szerelmet, a vőlegény jól belerondított elgondolásába.

Claire Dalton mindössze 7 nappal a tervezett frigy előtt mondta le az esküvőt, és hajtotta el párját a jó búsba. Mikor ugyanis a vőlegény mobiljában akarta megnézni egy bolt nyitva tartását, gyarló és ördögtől való dologra bukkant. Azzal szembesült, hogy párja a telefonján több pornóoldalt is megnyitott, vagyis ahogy a nő látja: “beteges és eltorzult elképzeléseket arról, hogyan kéne kinéznie egy nőnek”.

A vőlegény először testvérére akarta fogni a dolgot, végül bevallotta, hogy igen, szokott szexfilmeket nézni. Claire ettől úgy érezte, mintha megcsalták volna:

“Hirtelen teljesen más színben láttam a kapcsolatunkat, a boldog emlékek ellenére. Úgy éreztem, értéktelen vagyok. Amúgy ez nem csak egyszeri dolog volt. Az együtt töltött éveink alatt máskor is nézhetett pornót, lehet, hogy pont akkor, amikor én is otthon voltam. Kiderült, hogy akit évekig szerettem, és akiben mélyen megbíztam, egész idő alatt hazudott. Immár teljesen idegennek érzem őt, nem tudok többé megbízni benne, miközben minden kapcsolat alapja az őszinteség”

Az esküvő tehát ugrott, azért az érdekes lehetett, ahogy mind a 300 vendégnek telefonon mondták el, miért is marad el a frigy. A nő pedig a pornó elleni küzdelem szószólójának érzi magát gyakorlatilag, a történetét azért kürtölte világgá, hogy felhívja a figyelmet erre a „nagyon bonyolult pestisre”, ami „egyes emberek számára komoly küzdelmet jelent”. És hogy igazán kerek egyen a történet, azt is hozzátette, hogy a pornófüggőséget csak és kizárólag Jézus segítségével lehet leküzdeni. Ámen.

Forrás: 24.hu