A kisfiú az agyműtéte előtt szívszorító dolgot kért a sebésztől

A szülőket megdöbbentette, mikor a műtét után megtudták, mit tett az orvos.

A 8 éves Jackson McKie-nek nem jutott épp könnyű gyerekkor. Korábban az orvosok cisztát találtak az agyában, és vízfejűséget is megállapítottak nála. Emiatt a kisfiú a gyerekkora jelentős részét kórházban töltötte. Szülei mindig mellette voltak, és plüssmacija is segítette a kisfiút a nehéz helyzetek átvészelésében.

Fotó forrása: Facebook

A fiúcskát Dr. Daniel McNeely, idegsebész kezelte, és amit Jackson legutóbbi műtéténél tett, az megdöbbentette a szülőket.

A műtét előtt a kisfiú ugyanis megérdezte Dr. McNeelyt, hogy megműtené-e a plüssmackót is. Az orvos egyetlen percet nem gondolkodott a dolgon, mert tudta, hogy ez mennyire sokat jelenthet a beteg gyermeknek.

“Azt gondoltam, hogy ha van valami, amivel segíthetek neki, hogy jobban érezze magát, akkor boldog vagyok, ha megtehetem érte.”

A nővérek bekészítettek egy kis asztalkát a plüssmedvének, a sebész pedig elkezdett öltéseket varrni rá.

Fotó: Twitter

Szerencsére a kisfiú és a mackó műtéte is jól sikerült.

Fotó: Twitter

A kisfiú édesapja tejesen megdöbbent, mikor a műtét után meglátta, hogy a mackó is kapott varratokat. Az első sokk után mély hálát érzett az orvos iránt, aki emberségből jelesre vizsgázott.

Az orvos feltöltette a plüssmackó operációról készült fotókat a netre, így emberek millióihoz jutott el a szívmelengető történet.

Forrás: boreddaddy