“Olyan, mintha megennéd a barátod” – akciózott a híresség a koreai kutyafarmok ellen

A tehetségkutatók ászának új arcát ismerhette meg a világ.

Simon Cowell kinek ne lenne ismerős a tehetségkutatókból? A televíziós producer és zsűritag találta ki a Got Talent és a The X Factor műsorokat, most azonban egy másik oldaláról is bemutatkozott.

Simon Cowell imádja a kutyákat, és nem bírja elnézni, hogy Dél-Koreában kutyahús farmok működnek. Így nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

“Ez olyan, mintha megennéd a barátodat. Ironikus belegondolni abba, hogy a kutyák bármikor készek lennének megvédeni azoknak az embereknek az életét, akik épp eszik őket, persze, ha nem a tányérjukon lennének, hanem házi kedvencként tartanák őket. Az az öröm és szeretet, amit a kutyák az életünkbe csempésznek, nem szavakba foglalható”

The Super Popular TV Show Judge Simon Cowell Has Donated A Staggering £25,000 To An Anti-Dog Meat Charity To Shut Down A Dog Meat Farm In South Korea 🤗👏🐕

Közzétette: HealthyGeorge – 2018. október 1., hétfő

Simon Cowell nem csak elméletben ilyen együttérző, hanem akcióba is lépett. 25 000 angol fontot, avagy mintegy 9 millió forintnyi összeget adományozott a Human Society Internationa szervezetnek, amely azért küzd, hogy bezárják a kutyahús farmokat. A kutyák megmentésén túl a farmok tulajdonosait pedig próbálják “átnevelni” zöldségtermesztésre. Simon Cowell adományából több mint 200 kutya életét tudják megmenteni. 

Forrás: happiest