A magyar rendőrök a kisfiú traumáját élete egyik nagy élményévé változtatták

Csak egy kis empátia kellett hozzá.

Egy karambol történetét osztotta meg Annamária a Facebookon. Öt éves kisfiukkal haladtak Budapesten az autójukkal, amikor hátulról beléjük jöttek. Mivel a másik sofőr nem ismerte el a hibáját, így rendőrt hívtak.

Már az is meglepte a szülőket, hogy a várakozás idejére az egyik ott lévő, még nem nyitva tartó üzletbe beengedték őket melegedni, még mesét is bekapcsoltak a kis Zalánnak.

Aztán megérkeztek a mentősök és a rendőrök is, szerencsére mindenkinél mindent rendben találtak.

„A mentősök és a rendőrök egyszerre érkeztek, az orvosi vizsgálaton hamar túljutottunk (sérülés nem történt), majd a gyerek ijedtségét oldandó, megengedték, hogy belülről is megnézzük a mentőautót. A rendőrök ugyanennyire empatikusak voltak: az autó kipróbálásán túl még egy rövid szirénázást is engedélyeztek. Lehetőségükhöz képest pedig mindenki apró ajándékokkal kedveskedett (fecskendő, alkoholszonda műanyag vége…).

Tényleg hálásan köszönöm a kiérkező mentősöknek és rendőröknek, hogy a feladatukon túl annyira vigyáztak a gyermek lelkére is, hogy 11 órára, mire beértünk az oviba, ez az izgalmas délelőtt Zalán egyik legnagyobb élménye lett!”

Sokszor ennyi is elég. De megtesszük? Tegyük meg!

Emberségből: JELES‼️Az eset még szerdán történt, amikor is az Erzsébet híd pesti oldalán a Váci utca és Szabad sajtó…

Közzétette: Annamária Békés – 2018. szeptember 29., szombat