Válást okozott a Google Maps, miután egy nőt a szeretőjével fényképezett le

Na, ezek az igazi, modern világ-beli problémák.

Azért ahhoz, hogy valakinek a Google Maps miatt érjen véget a házassága, már igen különleges karma kell… de modern kicsi világunkban úgy tűnik, már ez is megtörténhet.

Tudvalevő, hogy a Maps az utcaképek befotózásából rakja össze a Street View-t, ami egyébként egy csudajó funkció, főként akkor, ha valami miatt meg kell néznünk, pontosan melyik épület mellett van, amit keresünk, vagy például hogy néz ki a környezete annak az étteremnek, ahol a családi ünneplést tervezzük. Ilyesmi.

Az utcafényképezgetés – ami a Google erre a célra útnak eresztett autóiból történik – viszont akarva-akaratlanul lekap embereket is, és hát jelen esetben ez különösen szerencsétlenül jött ki.

Peruban járunk, ahol 2013-ban ilyen fotók készültek egy hölgyről és kedves párjáról:

A probléma csak az, hogy a hölgynek az itt látható kedvese nem egyenlő a férjével, aki, bár csak 2018-ban bukkant rá véletlenül a képekre, de a ruházata alapján egyértelműen felismerte, és szembesítette is nejét a kérdéssel, nincs-e valami mondanivalója.

A nő pedig bevallotta, hogy a képek készültének idején tényleg viszonya volt.

Válás lett belőle.

Most akkor elmondhatjuk, hogy lényegében nem tartózkodhatunk az utcán olyasvalakivel, akivel kapcsolattartásunkat bármilyen szempontból nem szeretnénk nagydobra verni? A Google Maps elhozta nekünk a rejtőzködés kényszerének világát, amiben csak a négy fal között lehetünk önmagunk? 

Azért ez eléggé para.

Forrás: 9gag