Tina Turner borzalmas titkokat árult el

Ike Turner, az énekesnő exférje gyalázatos dolgokat művelt Tinával.

A legendás énekesnő hosszú évek hallgatása után az I, Tina (Én, Tina) című önéletrajzi könyvében lerántotta a leplet iszonyatos házasságról.

Tina Turner szerint már az esküvőjük is borzalmas volt. A frigyet Mexikóban tartották egy lepukkant házasságkötő teremben. Tina nem mert szólni emiatt, mert attól félt, monoklisan kell férjhez mennie. Ezután Ike egy szexshow-ra vitte, az énekesnő gusztustalannak találta ezt.

Tina Turner 16 évig élt együtt bántalmazó párjával, aki testileg és lelkileg is bántotta. Az énekesnő a kapcsolatuk hajnalán nem sejtett semmit. Ike beindította a karrierjét és teherbe ejtette. Először akkor ütötte fejbe, mikor Tina megtagadta, hogy felvegyen egy magassarkú cipőt. Ike az ütés után szexre kényszerítette. A sztár fejében akkor ez járt:

„Terhes vagy, nincs hová menned”

Benne maradt a bántalmazó kapcsolatban, szolgaként csinálta végig az Ike által lefixált fellépéseket.

Fotó: wikipedia, Heinrich Klaffs

Ike meg is csalta az énekesnőt, volt, hogy három másik szeretője is a házukban élt.

Tina Turner egyszer meg akarta ölni magát, bevett 50 nyugtatót, majd végül mégis a kórházba rohant. Férje így reagált erre:

 „Inkább haltál volna meg”.

Végül 16 év szenvedés után Tina Turner egyszer csak besokallt, és Ikét egy hotelben hagyva addig rohant, amíg biztonságos helyet nem talált. Ezt üzeni a terror-kapcsolatokban élő nőknek:

„Semmi sem rosszabb annál, ahol most vagy. Semmi. Ha felébredsz végre, és elhagyod, kiemelkedsz a hamuból, és a világ újra kinyílik számodra.”

Főoldali fotó: wikimedia

Forrás: blikk