Kulcsár Edina bebizonyította, hogy az ész a fontos, nem a haj

Vélemény.

Kulcsár Edina volt szépségkirálynővel sok mindent el lehet adni, ő pedig a közösségi oldalait nézve úgy vélheti, hogy „van az a pénz, amitől korpásodik a haja”, reklámoz is bőven termékeket és szolgáltatásokat.

Volt az a pénz, amitől ki is hullott neki.

Őszintén szólva, nem értem a koncepciót, hogy miért egy kopasz parókás képpel reklámoznak egy hajnövesztőszert, úgy, hogy a fotóalany egyébként ismerten dús hajkoronával rendelkezik, ezt a különböző felületeken levő kommenteket olvasva még senkinek sem sikerült megfejtenie.

#hirdetes Mit szóltok hozzá? 🙈Hadd mutassam meg nektek a Revalid® új termékének a hivatalos kampány képét. Bizony……

Közzétette: Edina Kulcsar – 2018. október 8., hétfő

Ezt hagyjuk is, de Edina képhez fűzött felvezetője is nagyon félrement.

“Nekem régóta megvan ez a kép, így én már összebarátkoztam vele, szóval, ne ijedjetek meg, ha pár nap múlva 1-1 magazinban is összefuttok velem úgy, hogy nincs hajam. J”

“Semmi bajom, csak egy kopasz paróka van rajtam.”

“Előre is bocsi, ha bárkit sokkolok a képpel.”

Sokkoló. A kopaszságot a daganatos betegségekkel és a kemoterápiával hozzuk általában összefüggésbe. Ha átélt volna egy ilyet, akkor talán hiteles lehetne. Így viszont csak egy vicc. Egy rossz vicc.

Az egyik hazai top influenszer, ex-szépségkirálynő Kulcsár Edina posztolta tegnap, hogy ő lett az egyik ismert…

Közzétette: Szentesi Éva – 2018. október 8., hétfő

Szentesi Éva rákellenes aktivista, méhnyakrákon átesett író a Facebook-oldalán „ment neki” Edinának, kiposztolva a saját fotóját a kemótól kihullott hajával. Itt aztán beindult a kommentháború, amire egy idő múlva Edina is reagált. Na, ha eddig gáz volt, amit ezzel a reklámmal kapcsolatban csinált, ez a hozzászólás mindenen túltesz.

„Kedves Éva.

Megtisztelő, hogy követed az oldalamat.

Azt gondolom, hogy ebben abszolút nincsen annyi, mint amennyit te ebbe most beleképzelsz. Az történt, hogy magadra vetted, hiszen érintett voltál egy olyan betegségben, aminek a kezelései következtében elveszítetted a hajadat.

Nem tudom, miből asszociáltál arra, hogy én azzal szórakoznék, hogy beteg vagyok… Soha nem ,,szórakoznék” ilyennel. Magát a feltételezést sem értem! Nem is olyan régen én is testközelből találkoztam ezzel a betegséggel egy nagyon közeli hozzátartozóm kapcsán, csak sajnos én nem számolhatok be túl pozitív tapasztalatokról, amit te megtehetsz a saját példád kapcsán, mert 2,5 hónap alatt az összes stádiumot láttam, az elmúlással a végén.

Azzal volt a probléma, hogy azt írtam, senki ne ijedjen meg? Ha csak 1 napra hozzáférést biztosítanék az oldalaimhoz, akkor megértenéd, hogy miért tettem. Elég sokan követik a mindennapjaimat és a fiataloktól elkezdve az idősebbekig olvassák a kiírásaimat. Ha nem írok semmit erre vonatkozóan, akkor jönnek a találgatások és a feltételezések. Ezért kell egyértelművé tenni sok olyat, ami más ember számára valószínűleg evidens.

A készítmény pedig valóban használ. A saját szememmel láttam nem 1, nem 2 beszámoló eredményt, ráadásul mi magunk is teszteljük a családban. Többek között az anyósom is használja.

Egyszer azt írod a posztod végén, hogy a test csodálatos, majd az utolsó sorban, hogy csoda nincs…

Utóbbival nem értek egyet. Nemrég született egy kisfiam és szerintem akik anyukák, azok tudják, ha valamire azt lehet mondani, hogy csoda, akkor ez az. Bár kedves Éva, azt gondolom, aki hasonló cipőben járt mint te és elmondhatják magukról, hogy meggyógyultak, az is egy hatalmas csoda. Régen ezt a betegséget sem tudták gyógyítani, de a technikának és a fejlesztéseknek köszönhetően már erre is vannak gyógymódok. Akkor egy teljesen új, több éve tesztelt szérum, miért ne lehetne hatásos?

Csak olyanhoz szoktam adni a nevem, amiről meggyőződtem, hogy jó.

Ezzel a soraim végére is értem. További sok egészséget, minden jót és sok sikert kívánok az új könyvhöz.

Tisztelettel,

,,A beauty queen-es” Kulcsár Edina”

Az anyaság egy csoda. Ezt sikerült leírnia egy olyan nőnek, akinek a rák miatt eltávolították a méhét és soha nem élheti át, milyen gyereket szülni.

Emellett már csak hab a tortán, hogy gyakorlatilag „megversenyezteti” a hozzátartozója betegségét Szentesi Éváéval, hiszen az ő rokona meghalt, Éva pedig örülhet, túlélte.

Na, és a végén jön egy cseppet sem diszkrét reklám, ugyanis a termék állítása szerint bizonyítottan működik, anyósa is használja. Mondjuk, akkor az anyós hitelesebb lenne a reklámban…

Szentesi Éva erre elég diplomatikusan reagált, a lehülyézést elintézték helyette a kommentelők.

Hajaj mi lesz itt?Régóta vártam ezt a pillanatot!🤩😜Köszönöm Dr. Krasznai Zsolt!🙏🏽

Közzétette: Csuti – 2018. április 16., hétfő

A termék hatásosságát nem fogom kétségbe vonni, nem ismerem. De azért egy kérdés: pár hónappal korábban még a hajbeültetés volt „menő” a családban, akkor ő és férje is erről posztoltak szponzorált tartalmat, Csuti „megmikiegeresedett” homlokára varázsolt a plasztikai sebész újra hajkoronát. Akkor miért nem használták ezt a hajnövesztő szérumot? Ja, mert akkor másért fizettek nekik.

Az ész valóban fontosabb, mint hogy van-e valakinek haja vagy nem. A haj sok esetben visszanő, vagy ilyen szerekkel vagy magától. De az ész fejlesztésére is van lehetőség…