Lakberendezési magazinokba illő teret alakított ki a koleszszobájából a fiatal lány

Ha látná, hogy a mi kollégiumi szobánk hogy nézett ki anno…!

Ha egy kollégiumi szobára gondolunk, akkor valószínűleg legtöbbünknek kissé viseltes, össze-vissza bútorok: ágy, asztal székekkel és néhány polc jelenik meg a lelki szemeink előtt. Csak a legszükségesebb dolgok, amelyek nem feltétlenül az otthonosságot helyezik előtérbe, hanem a praktikusságot.

Olivia Middlerbooks, egy 21 éves diáklány megmutatta, hogy mit lehet kihozni egy koliszobából, ha van némi szépérzéke. Bár ő lakberendezést tanul a Mississipi College-en, úgyhogy tulajdonképpen „szakmai elvárás” is lehet vele szemben, hogy ne egy lepattant helyiségben töltse mindennapjait.

Szerette volna, ha van egy kényelmes, személyes tere, ahol elvonulhat a sztressztől. Szereti a természetes színeket és anyagokat, illetve a növényeket saját maga körül. A szoba berendezése során figyelembe kellett vennie diákként az alacsony költségkeretet is.

Nos, a szoba szuperül sikerült, pedig a fotók alapján őt sem kapatták el négyzetméterszámban…

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you guys know I take my dorm decorating very seriously to an annoying extent. I wouldn’t be an interior design student if I didn’t I guess 💁🏽‍♀️ here’s a sneak peek 😉🌿 – – – #dorm #uooncampus #uohome #uoonyou #interiordesign

Olivia Middlebrooks (@ooliviajane) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

these are a few of my faaavorite things 🤤 guess what guys, I got this ornate silver tray at the thrift for ..!!!45cents!!!!… polished it up to put all of my favorite products in, and I think it turned out so so pretty. 😊 #thrifty #uobeauty

Olivia Middlebrooks (@ooliviajane) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Teenvogue