Micsoda? A tanár nem engedte ki a vécére a tinit, a reakció nem maradt el

Hihetetlen érzéketlenségről és arroganciáról tett tanúbizonyságot a tanár.

Sokkoló történetet osztott meg egy Sam nevű lány arról, ami egyik nap az iskolájukban történt.Egy fiatal lány szólt a tanárnak, hogy ki kell mennie a mosdóba, de a pedagógus nem engedte ki őt. A lány újra és újra kérlelte, de a tanár úr nagy ívben letojta a lány kérését. A lány erre felállt, és kerek perec megmondta, miért is kellene azonnal kimennie ilyen sürgősen. A tanár még ekkor sem engedte ki. Sam-et, aki a szemtanúja volt az esetnek, teljességgel sokkolták a történtek, és egy Facebook-bejegyzésben meg is osztotta a nagyvilággal, hogy mi történt az osztályterem zárt ajtaja mögött:

“Az egyik órán egy lány kikéredzkedett a mosdóba, de a tanár nemet mondott. A lány udvariasan újra jelezte, hogy ki kell mennie, de a tanár újra nemet mondott. Pár perccel később a lány újra szót, hogy nagyon sürgős lenne kimennie, de a tanár ekkor is elutasította.

A lány nagyon zaklatottnak tűnt, és mintegy 3 perccel később szólt újra, hogy vészhelyzet van, és ki kéne mennie. Mikor a tanár újra nemet mondott, a lány felállt, és az egész osztály előtt elmondta, hogy megjött a menzesze, és ki kell mennie. Teljesen elpirult, látszott, mennyire szégyenli magát.

A tanár erre azt mondta neki, hogy üljön le, nem mehet ki”

Fotó: thinkstock

Ne legyünk azért nagyon egyoldalúak: lehet, hogy a tanár jól ismerte már a diáklányt, és tudta, hogy efféle kifogásokkal kéredzkedik ki állandóan a “mosdóba”, hogy aztán légyottozzon, cigizzen, vagy bánat tudja. Az is könnyen lehet, hogy a lánynak sok lógás volt már a számláján.

A probléma az, hogy soha nem lehet tudni, mikor hazudik, és mikor nem. Tehát ha tényleg megjött a menzesze, és érzi, hogy gond van, akkor nagyon megalázó lehet, hogy nem engedik ki.

Vagyis egy tanárnak “sajnos” muszáj minden mosdós kikéredzkedésre igent mondania, és máshogyan kellene kezelnie a gyanakvásait.

Mindenesetre végül a lány mellett ülő srác ugyanis felállt és ezt mondta:

“Nincs felesége vagy lánytestvérei? Megjött a menzesze, és ki kell mennie a mosdóba, akár kiengedi őt, akár nem”

Majd a tanár akarata ellenére kikísérte a lányt a mosdóba. 

Nézd meg, mennyivel jobb fej az a pilisvörösvári tanár, aki puskát írat a diákjaival

Forrás: boreddaddy