Új-zélandi friss levegőt árulnak akciósan egy reptéren: egy flakon “csak” 4500 forint

Nagyon jó poénajándék, csak egy kissé borsos az ára.

Egy Twitter-felhasználó posztolta a telefonjával készített fotót az aucklandi reptéren, amin négyesével csomagolt, új-zélandi friss levegőt tettek a polcokra. Egy négyes pakk megvásárlásával ugyanis most 20 új-zélandi dollárt spórolhat a kedves vásárló – hiszen most csak 98.99 dollárba (kb. 18 ezer forintba) kerül!

Kép: Youtube

A férfi, aki a képet posztolta, maga is azt a megjegyzést fűzte hozzá, hogy ez csak valami nagyon béna vicc lehet. Ráadásul még ő is drágállta a poénajándékot, pedig ő nem is magyar fizetést kap.

A flakonokhoz egyébként légzőmaszkot is adnak, így aztán a kedves vásárlónak nincs más dolga fizetés után, mint felnyitni egy adag finom, friss új-zélandi levegőt, és már szipkázhatja is.

Persze nem kell aggódnod, ha mostanában épp nem készülsz az aucklandi reptéren megfordulni: a zseniális (?) termék kiötlője, a Kiwiana természetesen a webshopjában is elérhetővé tette a fincsi levegőt. Az itteni leírás szerint:

“Magasan Új-Zéland déli hegyei közül, a hófödte csúcsokról, több száz kilométerre bármilyen civilizációtól vagy emberi tevékenységtől van az a hely, ahonnan e flakonok tartalma érkezett. A legtisztább levegő, amit valaha belélegzel.”

Forrás: Daily Mail