A 18 éves lány nem tudta, hogy terhes, a konyhában hirtelen szült egy fél kilós babát

Nagy volt a meglepetés a családban.

A 18 éves dublini Milaois Murphynek sejtése sem volt róla, hogy terhes. Egyik nap nagyon rosszul lett, hányt és fájt a háta. Édesanyja azt gondolta, hogy vakbélgyulladása lehet a lánynak.

“Azon az éjszakán egyfolytában hánytam. Mondtam anyának, hogy menjünk be a kórházba. Azt gondoltuk, hogy vakbélgyulladás. Másodpercek múlva erős nyomást éreztem, és elfolyt a magzatvizem”

Kihívták a mentőket, de a baba a kiérkezésük előtt, a konyhában megszületett.

“Anya mondta, hogy lazítsak, és hívta a nővéremet. A baba szó szerint a nadrágomba belecsúszva született meg”

A lány annyira sokkolódott, hogy nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Másnap azonban, mikor meglátta a kicsit, bekapcsolt benne az anyai ösztön. Ekkor felhívta az apát, és nevet adtak a kicsinek. Harpernek nevezték el.

Kép forrása: facebook/Milaois Murphy

A baba a terhesség 26. hetében született, és csak 458 grammot nyomott. Többször újra kellett éleszteni. Már amikor megszületett, akkor is leállt a légzése, ekkor tinilány édesanyja élesztette újra a picit. Szerencsére a baba túlélte a megpróbáltatásokat, és ma már jól van. A tini anya kimaradt az iskolából, de tervezi, hogy következő évben visszamegy és leteszi a vizsgáit. Harper 5 hónaposan 3,6 kilogrammot nyom, akkora körülbelül, mint egy újszülött.

Forrás: dailymail