Vörös rózsákkal kért bocsánatot a feleségétől azért, amiről nem is tehet

Valóban létezik ilyen férfi?

Bocsánatot kérni nem mindenki tud. Pedig fontos dolog a továbblépéshez a sértett (sértődött?) félnek és a megbántójának is. Ha őszintén történik ez és a megbocsátás is, akkor talán minden mehet tovább úgy, mint előtte.

Chris Kentnek valószínűleg jobban megy ez, mint bárki másnak, mert olyanért is bocsánatot kért, amiért eddig még talán soha senki: feleségét kérte egy vörös rózsacsokor kíséretében arra, hogy ne haragudjon, mert a nő azt álmodta, hogy férje megcsalta őt.

A férfi a Love What Matters oldalán osztotta meg történetét: Tűzoltóként dolgozik, egy hosszú műszak után reggel ért haza, ekkor fogadta azzal a felesége, hogy álmában megcsalta őt. Látszott rajta, hogy felzaklatta a dolog, valószínűleg azért, mert tudja, a valóságban nem tenne ilyet.

A közös reggeli után elindultak együtt a városba, de a feleség még mindig az álmán rágódott. Ezért amikor a férfi egyedül maradt, meglepte feleségét egy csokor vörös rózsával, hogy kiengesztelje a „történtekért”.

Még egy üzenetet is tett a virágok mellé, melyben bevallja: igazi hülyeként viselkedett felesége álmában, majd így folytatta: „Nagyon szívesen megígérném, hogy soha többet nem csinálok ilyesmit, de tudod, az a helyzet, hogy erre a dologra sajnos nincs ráhatásom.”

Kedves és egyben humoros gesztusa villámgyorsan elterjedt a neten – talán azok is „kedvet kapnak” a bocsánatkéréshez, akiknek van is miért…