Gyermeke rajza buktatta le az apát, az anya sokkot kapott

A nő reggel még nem is sejtette, hogy estére egyedülálló anya lesz.

A Mirror is leközölte azt a Kidspoton megjelent történetet, amit egy anya osztott meg élete legszörnyűbb felismeréséről. A Belindának nevezett nő és férje, Eddie egy társkereső oldalon kezdtek el beszélgetni. A nő úgy érezte, egy húron pendülnek, és hamar egymásba habarodtak. Eddie egy olajipari cégnél dolgozott, munkarendje szerint 8 napot töltött otthonától távol, majd ezután mindig 6 szabadnapja volt. Belindának kezdetben ez semmilyen problémát nem okozott.

Később össze is házasodtak, majd ikreik születtek. A nő számára ez kemény időszak volt, mivel a 8 napokat, míg férje távol volt, nagyon nehezen viselte egyedül a babákkal. Mikor az ikrek nagyobbak lettek, véget ért a keményebb időszak, és Belinda munkába állt. Úgy érezte, szerelmük töretlen, egészen addig a napig, ami derékba törte egész addigi életét.

Belinda aznap egyedül volt otthon, és olvasni támadt kedve. Megtetszett neki a férje egyik könyve, amit a hálóban talált. Kinyitotta, és talált benne egy gyerekrajzot, az alábbi felirattal:

“Apának szeretettel Apák Napjára! Nate”

Illusztráció: freepik

A probléma ezzel az volt, hogy egyik gyermeküket sem Nate-nek hívták. Amikor Eddie 4 nap múlva hazaért, Belinda rögtön magyarázatot követelt. A nőt teljességgel sokkolta, ami kiderült.

“Amikor felkeltem, nem gondoltam, hogy estére egyedülálló anya leszek.”

Eddie ugyanis bevallotta, hogy van egy másik családja is, abban a városban, ahol dolgozik, és Natashával, másik párjával van egy közös gyermekük is, Nate.

Belinda ezek után szakított Eddievel, aki a másik nőhöz költözött. Ám Belinda megtalálta a neten Natashát, elmondta neki az igazságot Eddieről, aki legjobb tudomása szerint azóta egyedül él, és két helyre fizeti a gyerektartást.

Forrás: bors